27 مهر 1403

  • 1402/02/11
  • - تعداد بازدید: 59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین

برگزاری دوره آموزشی تغذیه سالم و عوامل زیان آور محیط کار جهت کارکنان نیروی انتظامی قیروکارزین

به مناسبت هفته سلامت دوره آموزش تغذیه سالم و عوامل زیان آور محیط کار جهت کارکنان نیروی انتظامی در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی قیروکارزین برگزار شد.

به مناسبت هفته سلامت دوره آموزش تغذیه سالم و عوامل زیان آور محیط کار جهت کارکنان نیروی انتظامی در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی قیروکارزین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت هدف از برگزاری این کارگاه را توقف افزایش شیوع چاقی و اصلاح الگوی تغذیه عنوان کرد و اظهار داشت: گسترش چاقی، اضافه وزن و بیماری های مرتبط با مشکلات تغذیه ای در کشور های درحال توسعه، از مهمترین مشکلات بهداشت جهانی است که با آموزش و امنیت غذایی در دنیا می توان به سلامت مردم و پیشگیری از بیماری فوق جلوگیری کرد.

"مریم محمدی پور" افزایش احتمال بروز حمله های قلب و عروقی، سرطان، فشار خون بالا و دیابت را از مهمترین بیماری های شایع مرتبط با تغذیه ناصحیح دانست و خاطر نشان کرد: برای کنترل وزن و حفظ سلامتی، باید از دریافت انرژی اضافی حاصل از مصرف شکر، چربی و روغن پرهیز نمود، مصرف نوشابه ها ، شربتها و آبمیوه های صنعتی، آبنبات و غذاهای سرخ شده را محدود کرد، از لبنیات و محصولات گوشتی کم چرب بجای انواع پرچرب استفاده نمود، گوشت های فراوری شده، تنقالت حاوی چربی اشباع، کمتر استفاده کرد.

 

مسوول واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت نیز هدف از شناسایی عوامل زیان آور در محیط کار را حفظ سلامتی کارکنان و بهداشت آنها دانست.

"سید مصطفی فاطمی" عنوان کرد: شناسایی عوامل زیان آور در هر صنعت یا سازمان و یا به طور کلی هر محیط کاری به منظور برنامه ریزی جهت رفع آن عوامل و ارتقاء سطح ایمنی و سلامتی کارکنان صورت می پذیرد.

پایان خبر 
 
  • گروه خبری : اخبار,پیام سلامت,اخبار واحدها
  • کد خبری : 77744
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید