شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قیروکارزین
رئیس شبکه بهداشت و درمان از عملکرد این حوزه در دوران شیوع بیماری کرونا در شهرستان قیروکارزین خبر داد: عملکرد 18 ماهه شبکه بهداشت و درمان شهرستان در دوران کرونا
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان شهرستان قیروکارزین رئیس شبکه بهداشت و درمان گفت: مجموعه بهداشت درمان شهرستان با بیش از 40 گروه کارشناسی و درمانی در حوزه های مختلف در ایام شروع بیماری کرونا به مردم شهرستان ارائه خدمت نموده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان شهرستان قیروکارزین رئیس شبکه بهداشت و درمان گفت: مجموعه بهداشت درمان شهرستان با بیش از 40 گروه کارشناسی و درمانی در حوزه های مختلف در ایام شروع بیماری کرونا به مردم شهرستان ارائه خدمت نموده است.
عبدالصمد خسروانی افزود: کارشناسان بهداشت محیط شهرستان بیش از از 28 هزار و 205 مورد بازدید از اماکن عمومی، آرایشگاه ها، ادارات، بانک ها، پمپ بنزین و تفرجگاه ها انجام داده، 989 مورد اخطاریه بهداشتی صادر و تعداد 285 مورد نیز تعطیل شده که از این تعداد بازرسی، 10هزار و 196 مورد بازرسی با همکاری مردم، اتاق اصناف، اداره اماکن و بسیج انجام شده است.
انجام بیش از 12 هزار و 500 تست کرونا و شناسایی چهار هزار و 200 بیمار
رئیس شبکه بهداشت درمان اظهار داشت: از زمان بروز و شیوع بیماری کرونا تا کنون، آزمایشگاههای شهرستان با تمام ظرفیت خود به انجام تست های کرونا و شناسایی بیماران پرداخته، و گروه های مختلف بهداشتی و درمانی را در شناسایی و رهگیری بیماران کرونایی، خانواده های آنها و کسانی که با آنها در ارتباط بودند یاری کرده، بیش از 12 هزار و 500 تست انجام داده، که 4 هزار و 200 مورد بیمار مثبت کرونایی شناسایی گردیده است.
توزیع بیش از 4 میلیارد ریال کمک های مردمی در قالب طرح شهید حاج قاسم
خسروانی ادامه داد: در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با همکاری نیروهای بسیج، هیئت های مذهبی و داوطلبین هلال احمر، 4 میلیارد ریال کمک های معیشتی با خودیاری مردمی بین بیماران نیازمند کرونایی توزیع گردیده، همچنین تجهیزات و مواد ضدعفونی کننده تهیه، گندزدایی معابر انجام شده است.
توزیع سبدهای غذایی و مشاوره تغذیه ای در دوران کرونا
خسروانی اظهار داشت: بیش از 200 سبد غذایی حمایتی ویژه مادران باردار و کودکان دارای سوء تغذیه نیز، در دوران شیوع این بیماری کرونا توزیع شده، بیش از 680 مورد مشاوره تغذیه تلفنی به افراد مبتلا به کرونا داده شده و بیش از 300 کلاس مجازی تغذیه در پیشگیری از بیماری کرونا، تغذیه در دوران ابتلاء به این بیماری و نیز تغذیه در دوران نقاهت تغذیه برگزار و محتوای آموزشی تولید شده، در اختیار بیماران قرار گرفته است.
نظارت دقیق بر کارگاههای تولیدی شهرستان
رئیس شبکه بهداشت درمان ضمن تأکید بر ضرورت رعایت شیوه نامه های بهداشتی در محیط های کاری کارگران و کارکنان خاطرنشان کرد: حدود 1400 بازدید از 193 کارگاه شهرستان توسط کارشناسان این مجموعه انجام شده و در این بازدیدها در خصوص رعایت شیوه نامه های بهداشتی با برگزاری 10 کلاس آموزشی برای 250 نفر از بسیجیان، رابطان سلامت و داوطلبان سلامت در مورد نحوه استفاده از تجهیزات حفاظت فردی از جمله ماست و دستکش در برابر بیماری کرونا برگزار گردیده، آموزش های لازم ارائه و بر رعایت قرنطینه کارگران و کارکنان کووید مثبت، نظارت دقیق نموده، گواهی بازگشت به کار برای آنها صادر گردیده است.
انجام 55 هزار مراقبت از بیماران دیابتی
خسروانی ضمن تاکید بر سلامتی افراد دارای بیماری زمینه ای در دوران کرونا گفت: بیماران دیابتی از جمله افرادی هستند که در معرض خطر بیماری کرونا بوده و مراقبت از آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
او ادامه داد: برای این بیماران، حدود 14 هزار مراقبت توسط پزشک و بیش از 40 هزار مراقبت توسط مراقبین سلامت و بهورزان انجام شده است.
خسروانی نقش آموزش و اطلاع رسانی را در پیشگیری و مواجهه با بیماری کرونا دارای اهمیت فوق العاده برشمرد و گفت: با همین هدف، تعداد 139 جلسه درون بخشی و 113 جلسه برون بخشی با سایر ادارات نهادها و موسسات دولتی و خصوصی درباره اطلاع رسانی و افزایش آگاهی عمومی علیه ویروس کرونا برگزار شده و 14457 سفیر سلامت آموزش دیدند، بیش از 10 هزار بسته آموزشی بین مردم توزیع شده و 1232 کلاس آموزشی نیز برای عموم مردم برگزار گردیده است.
تزریق بیش از 22 هزار دوز واکسن کرونا
خسروانی همچنین تنها راه برون رفت از مرگ و میر ناشی از کرونا را واکسیناسیون علیه این بیماری برشمرد و گفت: تاکنون بیش از 22 هزار دوز واکسن کرونا از انواع مختلف برکت، سینوفارم، اسپوتنیک، استرازنکا و بهارات به گروه های هدف تزریق شده که شامل 14 هزار و 500 دوز، نوبت اول و هفت هزار و 500 دوز واکسن، نوبت دوم می باشد.
رئیس شبکه بهداشت درمان شهرستان گفت: تا کنون 78 درصد از سالمندان و 66 درصد از میانسالان علیه این بیماری واکسینه شده اند.
او از مردم خواست تا با مشارکت فعال در واکسیناسیون مطابق برنامه زمان بندی اعلام شده برای گروه های هدف از سوی وزارت بهداشت، رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله عدم حضور در تجمعات، عدم برگزاری مراسم عروسی و عزا، استفاده از تجهیزات حفاظت فردی از جمله ماسک، دستکش و شستشوی مرتب دست ها در کنترل و پیشگیری از شیوع این بیماری مجموعه بهداشت و درمان را یاری نمایند.
پایان خبر.
نظر دهید