• 1402/02/09

پایش و ارزیابی عملکرد حوزه امار و فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین توسط تیم پایش دانشگاه علوم پزشکی شیراز

پایش و ارزیابی عملکرد حوزه امار و فناوری اطلاعات شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین، توسط تیم پایش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین، مسوول امار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز هدف از این بازدید را رفع چالش های واحد امار و ارتقای عملکرد شبکه بهداشت از طریق ارتقای شاخص ها دانست.

"افشان جوادی" افزود: آمار پایه واساس مدیریت وبه منزله چشم بینا وبیدارهر سازمانی می باشدکه مدیریت اطلاعات را توانمند ساخته ودر راستای رهبری وپیشبرد برنامه یاری می نماید.بر این اساس وظیفه اصلی واحد آمار جمع آوری داده ها ،حصول اطمینان از درستی داده ها سپس تجزیه وتحلیل آنها می باشد.

مسوول واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز طی بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت مبارک آباد از تمامی زیر ساخت ها و تجهیزات حوزه ی فناوری بازدید نموده و در مورد چالش های مربوط به حوزه فناوری اطلاعات شهرستان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

"فریبا ستاری" به رایزنی در راستای تامین تجهیزات و زیرساخت های مورد نیاز در حوزه سحت افزاری ابراز امیدواری کرد.