• 1401/12/03

واحد بهداشت خانواده و جمعیت شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین زیر زربین کارشناس معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

کارشناس سلامت میانسال معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از روند ارائه برنامه خدمات میانسال شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین، کارشناس سلامت میانسال معاونت بهداشتی ضمن بازدید از روند خدمت دهی به خدمات ارائه شده به میانسالان از مرکز مشاوره بهارنکو بازدید و کلاس جنسی بانوان و آموزش جوانی جمعیت را از نظر کیفیت مورد بررسی قرار داد.

"رضوان حیدری" با تاکید بر اهمیت توجه به هدف جوانی جمعیت، راهکار اثربخش در این زمینه را فرهنگ سازی به کمک افراد و رسانه‌های تاثیرگذار اجتماعی دانست و افزود: اصل مهم در اقدامات  فرهنگی، تداوم و استمرار اینگونه اقدامات و بهره مندی از حضور افراد تاثیرگذار آموزش اثربخش و با کیفیت در این زمینه است.