• 1401/12/06

نهایی شدن عملیات کار گازکشی مرکز خدمات جامع سلامت مبارک آباد

آخرین نشست عملیات اجرایی پروژه گازکشی مرکز خدمات جامع سلامت مبارک آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین، نشستی با حضور سرپرست شبکه بهداشت، نمایندگان شورای اسلامی شهر مبارک اباد و خیرین این شهر با هدف شروع گازکشی مرکز خدمات جامع سلامت مبارک اباد برگزار شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین در این نشست خاطرنشان کرد: برطرف شدن کمبودهای مرکز خدمات جامع سلامت مبارک اباد از اولویت های شبکه بهداشت است، از جمله چالش های این مرکز وسایل سرمایشی و گرمایشی، ساخت سرویس بهداشتی و بهسازی کف مرکز می باشد.

مهندس «خیراله چمن» ادامه داد: حل تمام مشکلات، در حوزه بهداشت و درمان، فقط با تکیه بر سیستم‌های اداری میسر نیست و باید از ظرفیت خوب خیرین نیز بیش از پیش استفاده کرد.