• 1402/01/21

برگزاری کمیته سلامت روان و مداخلات کاهش خودکشی در شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین

کمیته تجزیه و تحلیل سلامت روان و مداخلات کاهش خودکشی در شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین، این نشست که با حضور سرپرست شبکه، مسوول و کارکنان واحد سلامت روان در اتاق ریاست شبکه بهداشت برگزار شد، سرپرست شبکه خودکشی را یکی از معضلات سلامت عمومی دانست که وقوع ان سبب تهدید جامعه میشود، و هدف از برگزاری این کمیته را کاهش رفتارهای پرخطر (خودکشی) و بررسی علل تاثیرگذار ان عنوان کرد.

مهندس"خیراله چمن"از اولویت های بهداشت را مشاوره و همکاری با ادارات شهرستان و برگزاری کارگاه های آموزشی در راستای کاهش و پیشگیری از خودکشی عنوان کرد.

مسوول واحد سلامت روان شبکه عوامل زمینه ساز، عوامل محافظت کننده و اصلی ترین عامل پیشگیری از خودکشی را درمان و مراقبت دوره ای بیماران اختلالات روان پزشکی بخصوص افسردگی عنوان کرد.

«سعیده افتخاری» گفت: براساس رسالت انسانی و دینی وظیفه داریم که در راه رفع این مشکلات و آسیب های اجتماعی و پیشگیری از بروز خودکشی در شهرستان گام های موثری برداریم چرا که نجات جان یک انسان، نجات جامعه خواهد بود.