• 1401/12/28

انجام مستمر مراقبت های کودکان و مادران باردار در ایام نوروز

شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین با هدف حفظ سلامتی گروه های نیازمند مراقبت ویژه، شامل: مادران باردار و کودکان، خدمات مراقبتی فعال را در ایام نوروز ارایه می دهد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین، مسوول واحد بهداشت خانواده و جمعیت شبکه با اعلام این خبر گفت: به منظور پیگیری امور مربوط به مادران و کودکان نیازمند مراقبت ویژه، طی برنامه ریزی های انجام شده در ایام نوروز در روزهای تعطیل در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت و در ایام غیرتعطیل مطابق با روال قبل مراقبت مادران باردار انجام میگیرد.

"زهرا انصاری" خاطرنشان کرد: مراقبت مامایی زنان باردار در مراکز شبانه روزی خدمات جامع سلامت کارزین و افزر به صورت شبانه روزی و مراکز خدمات جامع سلامت مبارک اباد و هنگام نیز در روزهای تعطیل با حضور پزشک و ماما انجام میگیرد.

انصاری ادامه داد: این گروههای پرخطر در صورت بروز هرگونه مشکل به این مراکز مراجعه یا با اورژانس 115 تماس حاصل نمایند.

او افزود: در این بین عدم توجه به سلامت کودکان در معرض خطر و بانوان باردار نمود بیشتری دارد، بر همین اساس مراقبت های کودکان و سایر گروه های سنی طبق روال عادی در ایام غیرتعطیل صورت می پذیرد.