02 آذر 1403

  • 1401/08/16
  • - تعداد بازدید: 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین

اجرای برنامه تغذبه کارکنان در شهرستان قیروکارزین

در راستای اجرای برنامه بهبود تغذیه کارکنان، مکمل ویتامین دی 50 هزار واحدی و پمفلت آموزشی در بین پرسنل شبکه بهداشت توزیع شد.

در راستای اجرای برنامه بهبود تغذیه کارکنان، مکمل ویتامین دی 50 هزار واحدی و پمفلت آموزشی در بین پرسنل شبکه بهداشت توزیع شد.

  

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین، به نقل از کارشناس تغذیه شبکه وجود مشغله های شغلی و فکری متعدد، کمبود وقت، عدم آکاهی از نقش تغذیه صحیح در عملکرد کارکنان و نداشتن برنامه غذایی، از جمله عواملی هستند که می توانند منجر به تغذیه ناسالم و شیوع کمبود ریز مغذی ها از جمله ویتامین دی در کارمندان شود.

 

"مریم محمدی پور" افزود: ویتامین دی، ویتامینی محلول در چربی است که به عنوان ویتامین نور خورشید هم شناخته می شود و به همراه کلسیم و فسفر نقش مهمی در حفظ و نگهداری کلسیم بدن و سلامت استخوان ها و دندان ها دارد. مهمترین منابع ویتامین دی نور خورشید است. همچنین ویتامین دی به طور طبیعی در فراورده های حیوانی مانند روغن کبد ماهی، کره، تخم مرغ و جگر یافت می شود. معمولا این ویتامین به اندازه کافی در بدن تولید می شود و باید مکمل ویتامین دی استفاده شود. براساس تحقیقات انجام شده، ویتامین دی از بروز بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت، سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی و نیز ام اس، آسم، آلزایمر و ... جلوگیری می کند.

میزان مورد نیاز ویتامین دی در شیرخواران و کودکان روزانه 5 میکروگرم معادل 200 واحد برای رشد و نمو استخوان ها، نوجوانان و جوانان و بزرگسالان روزانه 5 میکروگرم معادل 200 واحد برای حفظ تعادل کلسیم، فسفر و فرآیند طبیعی جایگزینی استخوان ها، افراد بالای 50 سال روزانه 10 میکروگرم معادل 400 واحد برای پیشگیری از پوکی استخوان می باشد./ا.پاژخ

پایان خبر
 
  • گروه خبری : اخبار,پیام سلامت,اخبار واحدها
  • کد خبری : 68934
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید