شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قیروکارزین
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت درمان شهرستان قیروکارزین عنوان کرد: کاهش قابل ملاحظه بیماری گواتر در کشور
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت درمان شهرستان قیروکارزین از اجرای برنامه پیشگیری وکنترل کمبودید ویددارکردن نمکهای خوراکی طی سالیان گذشته و کاهش قابل ملاحظه شیوع گواتر درکشور خبر داد.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت درمان شهرستان قیروکارزین از اجرای برنامه پیشگیری وکنترل کمبودید ویددارکردن نمکهای خوراکی طی سالیان گذشته و کاهش قابل ملاحظه شیوع گواتر درکشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین در کمیته کنترل و پیشگیری اختلالات ناشی از کمبود ید که در دفتر معاونت بهداشت شبکه برگزار شد گفت: سنجش میزان ید در نمک های خوراکی، مهم ترین بخش پایش برنامه حذف اختلالات ناشی از کمبود ید است.
مریم محمدی پور افزود: این مهم توسط بازرسین بهداشتی با نمونه برداری از نمک های خوراکی در سطح توزیع و در اماکن عمومی و مراکز عرضه مواد غذایی و ید سنجی آن ها انجام می شود.
محدی پور ادامه داد: طبق گزارش مسئول واحد بهداشت محیط شبکه، 100 درصد نمک های خوراکی در سطح توزیع در شهرستان دارای ید میباشد و نمک تصفیه شده یددار در تمامی مراکز عرضه و مصرف مواد غذایی در دسترس میباشد.
او اظهار کرد: نمک های یددار نباید به مدت طولانی در معرض نور خورشید و یا رطوبت قرار گیرند، چرا که ید خود را از دست می دهند.
این کارشناس گفت: بهتر است نمک یددار در ظروف بدون منفذ پلاستیکی، چوبی، سفالی یا شیشه ای رنگی با سرپوش محکم نگهداری شده،
همواره باید به تاریخ تولیدوانقضا ی نمک، وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت و قید عبارت تصفیه شده بر روی بسته بندی نمک دقت نمود.
پایان خبر.
نظر دهید