03 آذر 1403

  • 1400/06/29
  • - تعداد بازدید: 248
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان قیروکارزین

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت درمان شهرستان قیروکارزین عنوان کرد: کاهش قابل ملاحظه بیماری گواتر در کشور

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت درمان شهرستان قیروکارزین از اجرای برنامه پیشگیری وکنترل کمبودید ویددارکردن نمکهای خوراکی طی سالیان گذشته و کاهش قابل ملاحظه شیوع گواتر درکشور خبر داد.


کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت درمان شهرستان قیروکارزین از اجرای برنامه پیشگیری وکنترل کمبودید ویددارکردن نمکهای خوراکی طی سالیان گذشته و کاهش قابل ملاحظه شیوع گواتر درکشور خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین در کمیته کنترل و پیشگیری اختلالات ناشی از کمبود ید که  در  دفتر معاونت بهداشت شبکه  برگزار شد گفت: سنجش میزان ید در نمک های خوراکی، مهم ترین بخش پایش برنامه حذف اختلالات ناشی از کمبود ید است.

مریم محمدی پور افزود: این مهم توسط بازرسین بهداشتی با نمونه برداری از نمک های خوراکی در سطح توزیع و در اماکن عمومی و مراکز عرضه مواد غذایی و ید سنجی آن ها انجام می شود.

محدی پور ادامه داد: طبق گزارش مسئول واحد بهداشت محیط شبکه،  100 درصد نمک های خوراکی در سطح توزیع در شهرستان دارای ید میباشد و نمک تصفیه شده یددار در تمامی مراکز عرضه و مصرف مواد غذایی در دسترس میباشد.

او اظهار کرد: نمک های یددار نباید به مدت طولانی در معرض نور خورشید و یا رطوبت قرار گیرند، چرا که ید خود را از دست می دهند.

این کارشناس گفت:  بهتر است نمک یددار در ظروف بدون منفذ پلاستیکی، چوبی، سفالی یا شیشه ای رنگی با سرپوش محکم نگهداری شده،

همواره باید به تاریخ تولیدوانقضا ی نمک، وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت و قید عبارت تصفیه شده بر روی بسته بندی نمک دقت نمود.

پایان خبر.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 47292
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید