شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین
برگزاری جشنواره شیر و ساخت کاردستی در مدرسه ابتدایی تمدن سازان
جشنواره شیر و ساخت کاردستی در مدرسه ابتدایی تمدن سازان شهر قیر برگزار شد.
جشنواره شیر و ساخت کاردستی در مدرسه ابتدایی تمدن سازان شهر قیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی دانش آموزان با فواید شیر و اهمیت مصرف ان دانست. و افزود :شیر و لبنیات یکی از گروه های اصلی و مهم در هرم راهنمای غذایی است که همه افراد در گروه های سنی مختلف باید روزانه حداقل 2 واحد از آن را مصرف کنند.
“مریم محمدی پور” ادامه داد: نوجوانان در سنین بلوغ و مادران باردار و شیرده روزانه حداقل 3 واحد شیر و یا دیگر جایگزین های آنرا باید مصرف کنند. هر 1 واحد از گروه شیر و لبنیات شامل:1 لیوان شیر یا ماست کم چرب (کمتر از 5/1 درصد)، یا 45 گرم پنیر معمولی (معادل 5/1 قوطی کبریت)، یایک چهارم لیوان کشک، یا 2 لیوان دوغ و یایک و نیم لیوان بستنی پاستوریزه است.
“محمدی پور” عنوان کرد: لبنیات حاوی مواد مغذی زیر بوده که می توان برای علت اهمیت و تاکید مصرف آن، به موارد زیر اشاره داشت: منبع غذایی غنی از کلسیم با قابلیت هضم و جذب بالا (کمک به استحکام استخوان و دندان، عملکردهای متابولیکی حیاتی مانند انقباض و انبساط عروق، عملکرد عضلانی، انتقای عصبی، سیگنال های داخل سلولی، ترشح هورمون ها و ...) است، همچنین مقدار قابل توجهی از پروتئین حیوانی، ویتامین B2، ویتامین B6، فسفر و ... را دارا می باشد./ا. پاژخ
پایان خبر
نظر دهید