21 تیر 1404

  • 1404/04/16
  • - تعداد بازدید: 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین

بازدید کارشناسان بهداشت محیط از محل پخت و پز هیات‌های مذهبی در روز عاشورای حسینی در شهرستان قیروکارزین

در روز عاشورای حسینی، کارشناسان بهداشت محیط شهرستان قیروکارزین از محل‌های پخت و پز هیئت‌های مذهبی بازدید کردند تا از رعایت اصول بهداشتی و ایمنی مواد غذایی اطمینان حاصل نمایند. این بازدیدها با هدف حفظ سلامت عزاداران و پیشگیری از بروز هرگونه مشکل بهداشتی انجام شد.




به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قیروکارزین،کارشناسان بهداشت محیط در این بازدیدها، بر رعایت نکات بهداشتی مانند تمیزی محیط پخت و پز، استفاده از مواد اولیه سالم و تازه، رعایت زنجیره سرد در نگهداری مواد غذایی، و بهداشت فردی افراد مسئول پخت و پز تأکید کردند. همچنین، از هیئت‌های مذهبی خواسته شد تا از ظروف یکبار مصرف استاندارد و بهداشتی استفاده نمایند. این اقدامات در راستای پیشگیری از بروز بیماری‌های مرتبط با مواد غذایی و تأمین سلامت عزاداران در روزهای سوگواری امام حسین (ع) انجام شد.

گفتنی است که این بازدیدها در چارچوب برنامه‌های منظم بهداشت محیط و با همکاری هیئت‌های مذهبی و مسئولان محلی صورت پذیرفت.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 127499
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید