22 اسفند 1403

  • 1403/12/18
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین

گشت مشترک نظارت بر مواد غذایی در شهرستان قیروکارزین

در تاریخ هفدهم اسفند 1403 گشت مشترکی از سوی نیروی انتظامی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و شبکه بهداشت  و درمان شهرستان قیروکارزین به منظور نظارت بر رعایت اصول بهداشتی و ایمنی در رستوران‌ها و بیرون‌برها و ارتقاء کیفیت خدمات و حفظ سلامت عمومی جامعه انجام شد.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیروکارزین، در این گشت، تیم‌های بازرسی به بررسی وضعیت بهداشتی و ایمنی رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا پرداختند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان این شهرستان« خیراله چمن» ضمن تأکید بر اهمیت رعایت استانداردهای بهداشتی، گفت: سلامت مردم اولویت اصلی ماست و ما موظف به نظارت بر رعایت قوانین و مقررات بهداشتی در مراکز تهیه غذا هستیم.

بازرسان در این گشت به بررسی مواردی از جمله شرایط بهداشتی محیط، نحوه نگهداری مواد غذایی، و رعایت پروتکل‌های بهداشتی پرداختند. همچنین، در صورت مشاهده تخلفات، اقدامات لازم از جمله اخطار و در موارد جدی‌تر، تعطیلی موقت واحدها انجام شد.

کارشناس مسوول بهداشت محیط« محمد آزادی» گفت: این گشت مشترک به عنوان بخشی از برنامه‌های مستمر نظارتی برای حفظ سلامت عمومی و ارتقاء کیفیت خدمات در صنعت غذا تلقی می‌شود و امید است که با همکاری تمامی نهادها، بتوانیم به بهبود شرایط بهداشتی و ایمنی در رستوران‌ها و بیرون‌برها کمک کنیم.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 119513
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید