26 شهریور 1404

  • 1404/06/16
  • - تعداد بازدید: 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیر و کارزین

بازدید ضربتی کارشناس بهداشت محیط از مراکز توزیع مواد غذایی شهرک علی آباد؛تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و سلامت مواد غذایی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیر و کارزین، کارشناس بهداشت محیط در ادامه برنامه‌های نظارتی و پایش مستمر خود، از تعدادی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در سطح شهرک علی آباد بازدید به عمل آورد. ‌ 

کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان قیر و کارزین «مهندس ساسان قائدی»گفت: در این بازدیدها که با هدف کنترل و تضمین سلامت مواد غذایی عرضه‌شده و صیانت از سلامت شهروندان انجام شد، موارد متعددی از جمله قنادی‌ها،سوپرمارکت‌ها و واحدهای تولیدی مواد غذایی در شهرک علی آباد را تحت پوشش قرار داد. ‌

مهندس قائدی افزود: مهم‌ترین محورهای مورد بازرسی در این گشت‌های بهداشتی رعایت موازین بهداشت فردی توسط پرسنل «دارا بودن کارت سلامت، استفاده از لباس تمیز و ماسک»، کنترل شرایط نگهداری مواد غذایی «دما و تاریخ انقضای محصولات»بهداشت سطوح، ظروف و تجهیزات مورد استفاده ،مدیریت پسماند و دفع صحیح زباله‌ها، وجود پروانه‌های بهداشتی معتبر و در معرض دید و مبارزه با حشرات و جوندگان و دوری از عوامل آلوده‌کننده بوده است. ‌ 

وی در این رابطه اظهار داشت: حفظ سلامت غذایی مردم یکی از اولویت‌های اصلی ماست. این بازدیدها به صورت منظم و همچنین سرزده انجام می‌شود تا تمامی واحدها خود را ملزم به رعایت بالاترین استانداردهای بهداشتی بدانند. ‌

 

وی در ادامه افزود: ضمن جمع آوری مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد با واحدهای متخلفی که موارد بهداشتی را رعایت نکرده بودند، مطابق قانون برخورد قانونی همچون تذکر و اخطار کتبی داده شد.در صورت تکرار، این واحدها به مراجعه قضایی معرفی و در صورت عدم رعایت قوانین ،پلمپ و تعطیل خواهند شد. ‌

 وی در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان نیز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز مذکور، موارد را از طریق «سامانه شکایات بهداشتی ۱۹۰» به صورت شبانه‌روزی گزارش دهند. پایان خبر./

  • گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها,اخبار واحدها
  • کد خبری : 131751
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید